Trainingen

Wil je je verder ontwikkelen of je laten certificeren? Eightytwo Consulting heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van Agile, Scrum, Lean Six Sigma en consultancy skills, waardoor ik in staat ben om je te voorzien van waardevolle inzichten en begeleiding. De trainingen worden aangeboden door middel van een interactieve sessie met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen, zodat de deelnemers de geleerde vaardigheden direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ik bied ook aangepaste trainingen en consultancy diensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.


De trainingen zijn ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te zijn in jouw rol en om jouw organisatie te helpen bij het verbeteren van prestaties en efficiëntie. Voorbeelden van trainingen zijn:

  • Agile & Scrum (inclusief mogelijkheid tot certificering)
  • Lean Six Sigma (Yellow Belt)
  • Consultancy Skills Introductie


Agile & Scrum workshops en training
De Agile en Scrum trainingen zijn gericht op het helpen van organisaties om sneller en effectiever te werken door middel van flexibele, iteratieve processen en continue feedback. Deze workshops en trainingen worden aangeboden in verschillende formaten die aansluiten bij de situatie van de deelnemers. 


Denk hierbij aan:

  • Wat zijn Agile & Scrum en wat moet ik ermee? 
  • Een workshop bestaande uit twee dagdelen als je als team voor het eerst Agile of Scrum gaat werken. In het eerste dagdeel behandelen we de theorie. In dagdeel twee gaan we met elkaar aan de slag gaan om de verantwoordelijkheden te verdelen en gaan we praktisch aan de slag.
  • Training en mogelijkheid tot certificering voor Professional Scrum Master (PSM I) 


Lean Six Sigma (Yellow Belt)
Wil je verspilling identificeren en verminderen en daarmee de efficiëntie en winstgevendheid verbeteren? Deze training richt zich op de grondbeginselen van Lean Six Sigma op Yellow Belt niveau. Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Lean Six Sigma en/of gaat meewerken in Lean Six Sigma projecten. Deelnemers kunnen zich na afloop laten certificeren. De duur van deze training is 8 uur verdeeld over twee dagdelen.

Consultancy Skills Introductie
Wil je de consultancy vaardigheden van de deelnemers naar een hoger niveau tillen? Dan is deze Consultancy Skills Introductie een perfecte keuze. De inhoud van deze training is gebaseerd op een combinatie van de theorie en 15 jaar ervaring in het Consultancy vakgebied. In deze 4 uur durende training leren de deelnemers een aantal basisprincipes van consultancy, van intake tot contact met opdrachtgever tot gedrag bij de klant. Zij leren hoe zij een effectieve consultant kunnen zijn en impact kunnen maken bij de klant.


Of je nu een beginnende of ervaren professional bent, De trainingen en consultancy diensten zijn ontworpen om je te helpen jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen en jouw organisatie naar hogere niveaus van prestaties en efficiëntie te leiden. De trainingen en workshops kunnen ook in-company verzorgd worden.

Neem contact op