Frisse, pragmatische aanpak met innovatief resultaat

Verandert de omgeving, wil je dat de manier van werken verandert of dient de organisatie te veranderen? Weet je niet waar je moet beginnen of wil je een frisse blik? Ben je benieuwd wat data gedreven werken en Agile voor jouw organisatie kan betekenen?

Ik help grote en kleine, profit en non-profit organisaties met deze vraagstukken, met oog voor de mensen en zonder alle moeilijke consultanttermen. Ik stel praktische en kritische vragen om de onderliggende oorzaken scherp te maken en met frisse inzichten en mogelijke oplossingen te komen. Dit doe ik met een frisse blik en een pragmatische aanpak om sámen met de organisatie jouw vraagstuk op te lossen. Succes behaal je namelijk nooit alleen.


Consultancy

EightyTwo Consulting helpt organisaties bij proces- en organisatieveranderingen. Dit doe ik met een frisse blik en een pragmatische aanpak om sámen met de organisatie jouw vraagstuk op te lossen.  


 Ik heb ruime ervaring met geïntegreerde vraagstukken op het gebied van organisatieverandering. Ik ben sterk in het analyseren en structureren van complexe situaties, zowel inhoudelijk als vanuit een helikopterview. Ik heb ruime ervaring in (politiek) complexe organisaties met multidisciplinaire teams. Ik kom proactief met innovatieve en bruikbare oplossingen en weet mensen mee te nemen in veranderingen. 


Trainingen

Je wilt je verder ontwikkelen en/of certificeren in Agile, Scrum, Lean Six Sigma of je wilt effectiever worden in je werk. 


Ik bied de volgende trainingen aan:

  • Agile & Scrum workshops
  • PSM I training inclusief mogelijkheid tot certificering
  • Lean Six Sigma (Yellow Belt)
  • Consultancy Skills Introductie

Ik biedt alle trainingen ook in-company aan.


Coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, professionele groei en het bereiken van resultaten? 


Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te veranderen en te groeien. Ik werk met jou samen om jouw doelen te definiëren en een persoonlijk plan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken.


Mijn coaching is gebaseerd op een praktische benadering van persoonlijke ontwikkeling en omvat alle aspecten van jouw leven, inclusief jouw carrière, relaties en persoonlijke groei. Mijn doel is om je te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en een gelukkiger, succesvoller leven te leiden.

Meer informatie


Meer informatie


Meer informatie